𝗤𝘆𝘁𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲̈𝘁 𝗲 𝗕𝗼𝘀𝗻𝗷𝗲-𝗛𝗲𝗿𝗰𝗲𝗴𝗼𝘃𝗶𝗻𝗲̈𝘀 𝗱𝗵𝗲 𝗠𝗮𝗾𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝘀𝗲̈ 𝘀𝗲̈ 𝗩𝗲𝗿𝗶𝘂𝘁 𝗺𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗽𝗮𝗸𝗲̈𝗻𝗮𝗾𝘂𝗿𝗶𝘁 𝗻𝗲̈ 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶𝗻 𝗣𝗲𝗿𝗲̈𝗻𝗱𝗶𝗺𝗼𝗿

Sipas të dhënave të Barometrit të Ballkanit (2023) nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal, qytetarët e Bosnje-Hercegovinës dhe të Maqedonisë së Veriut më të pakënaqurit në

Lexo më shumë »

𝗚𝗷𝘆𝘀𝗺𝗮 𝗲 𝗿𝗮𝘀𝘁𝗲𝘃𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗵𝗮𝗽𝘂𝗿𝗮 𝗻𝗴𝗮 𝗢𝗟𝗔𝗙 𝗽𝗲̈𝗿 𝗮𝗯𝘂𝘇𝗶𝗺𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗳𝗼𝗻𝗱𝗲𝘃𝗲 𝗲𝘃𝗿𝗼𝗽𝗶𝗮𝗻𝗲 𝗻𝗲̈ 𝗕𝗮𝗹𝗹𝗸𝗮𝗻𝗶𝗻 𝗣𝗲𝗿𝗲̈𝗻𝗱𝗶𝗺𝗼𝗿 𝗷𝗮𝗻𝗲̈ 𝗻𝗲̈ 𝗠𝗮𝗾𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝗻𝗲̈ 𝗲 𝗩𝗲𝗿𝗶𝘂𝘁

‼️ Sipas Euronews Albania, OLAF – Zyra Evropiane Kundër Mashtrimit, e cila është përgjegjëse për auditimin e fondeve evropiane brenda Bashkimit Evropian dhe në vendet

Lexo më shumë »

𝐀𝐫𝐬𝐲𝐞𝐣𝐚 𝐤𝐫𝐲𝐞𝐬𝐨𝐫𝐞 𝐞 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐫𝐚𝐬𝐭𝐞𝐯𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐫𝐮𝐩𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐞̈ 𝐛𝐢𝐧𝐝𝐣𝐚 𝐬𝐞 𝐧𝐮𝐤 𝐝𝐨 𝐤𝐞𝐭𝐞̈ 𝐩𝐚𝐬𝐨𝐣𝐚 𝐩𝐞̈𝐫 𝐤𝐞𝐪𝐛𝐞̈𝐫𝐞̈𝐬𝐢𝐭

🔸🇲🇰 Sipas të dhënave të projektit “SecuriMeter” nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal (Regional Cooperation Council – RCC), arsyeja numër një e mos raportimit të keqbërjeve

Lexo më shumë »

𝟕𝟕% 𝐞 𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞̈𝐯𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐨𝐣𝐧𝐞̈ 𝐬𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐧𝐮𝐤 𝐤𝐚 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐞𝐟𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯 𝐩𝐞̈𝐫 𝐫𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐞 𝐤𝐨𝐫𝐫𝐮𝐩𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐭

🔸🇲🇰 Sipas të dhënave të projektit “SecuriMeter” nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal (Regional Cooperation Council – RCC), shumica dërmuese e qytetarëve të Maqedonisë së Veriut

Lexo më shumë »

𝗚𝗷𝘆𝗾𝗲̈𝘀𝗼𝗿𝗶, 𝘀𝗵𝗲̈𝗻𝗱𝗲𝘁𝗲̈𝘀𝗶𝗮 𝗱𝗵𝗲 𝗱𝗼𝗴𝗮𝗻𝗮𝘁 𝗺𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗰𝗲𝗽𝘁𝗶𝗺𝗶𝗻 𝗺𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗹𝗮𝗿𝘁𝗲̈ 𝘁𝗲̈ 𝗸𝗼𝗿𝗿𝘂𝗽𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝘁

🔸🇲🇰 Sipas të dhënave të projektit “SecuriMeter” nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal (Regional Cooperation Council – RCC), qytetarët e Maqedonisë së Veriut vlerësojnë se gjyqësori

Lexo më shumë »

𝗗𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗺 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝘃 𝗶 𝗾𝘆𝘁𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲̈𝘃𝗲 𝗲𝘃𝗿𝗼𝗽𝗶𝗮𝗻𝗲̈ 𝗻𝗱𝗮𝗷 𝘇𝗴𝗷𝗲𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁 𝘁𝗲̈ 𝗕𝗘-𝘀𝗲̈ – 𝗳𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲𝘇𝗲̈𝘁 𝗱𝗵𝗲 𝗴𝗷𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗲̈𝘁 𝗸𝘂𝗻𝗱𝗲̈𝗿

Me fillimin e presidencës spanjolle të BE-së, zgjerimi i BE-së pritet të marrë një dinamikë të re, me zhvillime konkrete për sa i përket Ballkanit

Lexo më shumë »