Sondazhi i opinionit publik shqiptar ne maqedonine e veriut i IPP Arbën Xhaferi

🔶 Kur pyeten se kush është fajtori për luftën Rusi-Ukrainë, dy të tretat e shqiptarëve (64%) e identifikojnë Rusinë.

🔶 Vetëm 2.7% e të anketuarve e fajësojnë Ukrainën, ndërsa 18.7% mendojnë se fajtor është ndonjë shtet tjetër.

🔶 13.2% e të anketuarve thonë se nuk e dinë kush është fajtori dhe 1.4% nuk duan të përgjigjen në këtë pyetje.

Shpërndaje: