Debat Publik – “Greva në arsim: domosdoja e rivlerësimit të mësuesisë dhe e investimit në kapitalin tonë njerëzor”

Debat publik organizuar nga Instituti për Politika Publike “Arben Xhaferi” dhe Qendra Analitike e Aleancës për Shqiptarët me temë: “Greva në arsim: domosdoja e rivlerësimit të mësuesisë dhe e investimit në kapitalin tonë njerëzor”.

Ju mirëpresim!

E premte | 11:30 | Holiday Inn, Shkup

Shpërndaje: