Qytetaret e Bosnje Hercegovinës dhe Maqedonisë së Veriut më të pakënaqurit në Ballkanin Perëndimor

Sipas të dhënave të Barometrit të Ballkanit (2023) nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal, qytetarët e Bosnje-Hercegovinës dhe të Maqedonisë së Veriut më të pakënaqurit në Ballkanin Perëndimor. 

🇧🇦🇲🇰👎🏼 60% e qytetarëve të Bosnje-Hercegovinës dhe 59% e qytetarëve Maqedonisë së Veriut janë të pakënaqur me situatën e përgjithshme në vendin e tyre. 

🇲🇰👍🏼 Vetëm 15% e qytetarëve të Maqedonisë së Veriut janë të kënaqur me situatën e përgjithshme në vendin e tyre, nivel ky që është më ulëti në rajon. 

🇽🇰👍🏼 Kosova është vendi ku qytetarët janë më të kënaqurit në rajon, me 43% të kënaqur dhe 22% të pakënaqur.

Shpërndaje: